ETI
Strony: 1
Użytkownik
byłem dziś u PJS (wrócił ze szpitala), otrzymałem informacje ze podtrzymuje swoja propozycje zaliczenia przedmiotu, nawet ja trochę okroił - wystarczy przynieść rozwiązane zadanka, zagadki i projekty są zbędne, chyba ze komuś nie pójdą zadanka to dostanie ekstra zagadkę...
ogólnie dr podchodzi do sprawy bardzo ugodowo, powiedział ze będzie teraz "bywał" na ETI i jeśli go nie zastaniemy, mamy zostawić zadania w sekretariacie...
ma ktoś może na miejscu ta książkę? (moja została w domu bede miał w ja dopiero w sobote wieczorem) potrafi ktoś rozwiązać te zadanka?
Użytkownik
jest jakis konkretny termin na oddanie zadanek ?
Użytkownik
czy ktos moglby wrzucic scany samych zadanek z tych dzialow 3-7? niestety nie ma mnie w gdansku i watpie czy teraz wogole na uczelni jest otwarte jakies ksero
Administrator
Jest otwarte ksero normalnie.
Użytkownik
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
ile tych zadan mamy zrobic? 20?? nie wyrobie sie nigdy z tym ;/
Użytkownik
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Użytkownik
czy wszyscy zaniesli mu zadanka i zaliczyli automaty, czy moze nie zostalem sam? rozmawialem z nim niedawno i mozna nadal przynosic te zadania. ma ktos jakies rozwiazania do podzielenia sie?
Użytkownik
Witam!
Otrzymałem od Pana Suchomskiego projekt układu regulacji, który mam wykonać w ramach zaliczenia. Przypuszczam, że ten projekt wykonywały też inne osoby. Czy mógłby mi ktoś pomóc i przesłać jakieś przykładowe rozwiązania do tego projektu?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Strony: 1